Картонени чаши baristo2Go
Картонени чаши baristo2Go Картонени чаши baristo2Go

Картонени чаши baristo2Go

Картонена чаша за кафе и топли напитки с бранд baristo 2Go - 166 мл

*Подходяща и за употреба във вендинг машини.

Спецификации
Опаковка 100 бр.
3,00лв.
 
  • 1 Baristo
  • 2 illy
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 5 Rancilio
  • 6 Saeco
  • 6 Satro
  • 7 Este vending