Кафе на зърна Baristo Rosso

Кафе на зърна Baristo Rosso

Специално разработено за употреба във вендинг автомати, с кафе Baristo Rosso ще се насладите на ароматно италианско еспресо с интензивен и плътен вкус.

Мобилно приложение Baristo

iPhone

Android

 

Спецификации
Опаковка 1 кг
11,50лв.
 
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy