Baristo разтворимо безкофеиново кафе

Baristo разтворимо безкофеиново кафе

Разтворимо безкофеиново кафе с деликатен аромат и вкус. Идеално за всеки момент от деня и лесно за приготвяне.

 

Спецификации
Опаковка 200 гр.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio