Разтворимо кафе baristo

Разтворимо кафе baristo

Инстантно кафе bariso - подходящо за вендинг машини.

*Посочената цена е за разфасовка от 200 гр.

Цена за 1 кг. - 35.00 лв. с ДДС

Мобилно приложение baristo

iPhone

Android

Спецификации
Опаковка 200 гр
7,00лв.
 
  • 1 Baristo
  • 2 illy
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 5 Rancilio
  • 6 Saeco
  • 6 Satro
  • 7 Este vending