Saeco SG 400

Saeco SG 400

Автоматичен модел. Aсортимент от 12 вида топли напитки – директен достъп + 4 преселекции.

ПОТЪРСЕТЕ НИ ЗА ЦЕНА >> ТУК

 

Спецификации
Размери 1600/ 570/ 570 mm
Брой чаши 400
Брой напитки 12
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio