Картонени чаши – универсални, 166 мл

Картонени чаши – универсални, 166 мл

Картонена чаша за кафе и топли напитки - универсален бранд, 166 мл

 

Спецификации
Опаковка 100бр.
3,10лв.
 
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy