Мляно кафе Baristo Superiore Espresso

Мляно кафе Baristo Superiore Espresso

Baristo Superiore e 100% Арабика бленд с произход на сортовете от Бразилия, Хондурас, Колумбия и Коста Рика. Кафе с кадифен каймак и богат аромат с нотки на шоколад, карамел и печени ядки.

 

Стара цена: 7.90 лв.

Спецификации
Тегло 250гр.
7,90лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio