Разтворимо кафе Maxwell house

Разтворимо кафе Maxwell house

“Разтворимо кафе, произведено от висококачествени сортове.

*Посочената цена е за опаковка от 500 гр.


 

Спецификации
Опаковка 500 гр
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio