Baristo Espresso Gusto Aromatico 100% Arabica

Baristo Espresso Gusto Aromatico 100% Arabica

Baristo създаде Espresso Gusto капсули, изцяло съвместими с кафе системата и машини Nescafè Dolce Gusto.

Baristo Espresso Gusto Aromatico е автентично италианско кафе от 100% Арабика бленд със силен, богат аромат и балансиран вкус.

Приготвеното кафе Baristo Espresso Gusto Aromatico е с подчертан силен характер и плътно тяло за сортове Арабика.

 

 

Спецификации
Опаковка 16 бр.
10,50лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio