Бъркалки прозрачни 105 mm

Бъркалки прозрачни 105 mm

Прозрачни пластмасови бъркалки за вендинг автомати.
Спецификации
Опаковка 100 бр.
Размери 105 mm
0,66лв.
 
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy