Разтворимо кафе Baristo

Разтворимо кафе Baristo

Инстантно кафе Baristo - подходящо за вендинг машини.

*Посочената цена е за разфасовка от 200 гр.

 

Мобилно приложение Baristo

iPhone

Android

Спецификации
Опаковка 200 гр
10,35лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio