Кафе на зърна Este Espresso Aroma

Кафе на зърна Este Espresso Aroma

Класически еспресо бленд с подбрани Арабики за богат, наситен вкус с приятиа карамелени и шоколадови нотки. Напитка с добре балансирано тяло, плътен каймак.

Сега в нова опаковка!

Спецификации
Опаковка 1 кг
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio