Кафе на зърна Baristo Crema

Кафе на зърна Baristo Crema

Балансиран бленд с изявен характер, отличителен и плътен вкус, обогатен от ароматен и траен каймак.

 


 

Спецификации
Опаковка 1 кг
16,60лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio