Кафе капсула illy lungo

Кафе капсула illy lungo

Кафе капсула illy lungo - едро смляно за приготвяне на дълго еспресо, 7 гр.

Предназначена за ползване с вендинг машина Perla C6.

*Посочената цена е за опаковка от 144 бр. кафе капсули. Единичната цена на капсула е 0,62 лв.

Спецификации
Опаковка 144 бр.
89,28лв.
 
Минимално кол-во за поръчка: 144
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy