Кафе машина Rancilio Silvia PRO X
Кафе машина Rancilio Silvia PRO X Кафе машина Rancilio Silvia PRO X Кафе машина Rancilio Silvia PRO X

Кафе машина Rancilio Silvia PRO X

Rancilio Silvia Pro X комбинира най-доброто от предходната версия с двоен бойлер Silvia Pro, и добавя още повече възможности. Машината вече включва дигитален дисплей и портафилтър с мека ергономична ръкохватка, която осигурява качеството на професионален клас оборудване.

Silvia Pro X има стилен нов вид, а манометърът за измерване на налягането на бойлера за кафе напитки вече се намира над тавата за оттичане.

С двоен бойлер и двоен PID* - един за водата за кафе и един за приготвяне на пара - Silvia Pro X отново внася висококачествено кафе в дома. Сега Silvia Pro добавя още едно ниво на контрол и персонализиране с добавената променлива инфузия.

PID* (Proportional Integral Derivative) – регулатор, осигуряващ стабилност на зададената температура за приготвяне на кафе и на парата / водата (за чай)

Характеристики и функции:

Иновацията в Rancilio Silvia Pro X идва под формата на променлива инфузия (soft infusion), която позволява на потребителите да имат напълно персонализирано изживяване при екстракцията на кафе. Тази функция подпомага отварянето на повече „пори“ в дозата смляно кафе в ръкохватката и прави екстракцията равномерна, за да можете да достигнете до различни вкусови профили, като експериментирате с киселинността и плътността на напитката.

Машината ще започне екстракцията, като пусне леко малко вода, без налягане. След като изтече зададеното време по ваша настройка, машината започва да увеличава налягането на кафе групата. Това е още едно ниво на контрол и позволява истинки детайлно персонализиране на крайния вкус на вашето кафе.

Предимства

Rancilio Silvia Pro X е проектиран с мисъл за любителите на еспресото и предлага някои от най-добрите възможности на еспресо машините.

Двойният бойлер – 0.3 L бойлер за вода за кафе и 1,0 L бойлер за пара, както и двойните PID, позволяват на потребителите да приготвят мляко на пара и еспресо по едно и също време. Всеки бойлер може да бъде настроен на независими температури, което означава, че можете да персонализирате температурата на приготвяне за вашето кафе и да променяте температурата на парата, за да персонализирате налягането.

Pro Silvia X има всички оригинални и доказано ефективни „екстри“ на Silvia Pro, като двойни бойлери и двойни PID, регулируема по височина тава за чаши, накрайник за гореща вода и накрайник за пара от неръждаема стомана. А сега можете да добавите и иновативната променлива инфузия

Променлива инфузия

Тази функция е това, от което хората в Rancilio се гордеят най-много, когато става въпрос за Silvia Pro X. Водата започне да изтича леко, когато започне екстракцията, и ще се увеличава само след изтичане на зададеното от вас време, което сте програмирали. Така контролирате допълнително процеса на приготвяне, което ви позволява да експериментирате с киселинността и плътността на каквото и кафе да използвате.

 • Преден панел – неръждаема стомана
 • Двоен бойлер
 • Отделна дюза за гореща вода
 • Капучинатор от неръждаема стомана
 • Професионална ръкохватка
 • Стандартен комплект: филтри за 1 и 2 напитки, мерителна лъжичка и професионален  тампер

Гаранция: 24 месеца

Стандартна цена: 2800.00 лв.

*Промо цена -10%: 2520.00 лв.

 

Спецификации
Размери 250/390/420 mm
Тегло 20 кг
Ел. захранване 1N ~220-240V
Консумация 1.1 kW
Капацитет на бойлера 0,3 lt
2 520,00лв.
 
Етикети: Rancilio Silvia PRO X
 • 6 Satro
 • 4 Gaggia
 • 3 Jacobs
 • 6 Saeco
 • 7 Este vending
 • 1 Baristo
 • 5 Rancilio