Новини
map0700 17 770
Национална линия за доставка и сервиз

Изложението "За Туризма от А до Я"

12/03/2016На 11-12 март в Експо център "Флора" се проведе изложението „За Туризма от А до Я". Организатори са Експо Тим ООД и Експозиционен център „Флора", съвместно с Община Бургас, Общинско предприятие Туризъм, Агенция по заетостта Бургас и Първа Инвестиционна банка.
Форматът на изложението - договаряне е с делова и бизнес насоченост конкретно към професионалистите от туристическите обекти - мениджъри на хотели, ресторанти и развлекателни заведения.

Периодът на провеждане е съобразен с подготовката на всички туристически обекти за новия сезон.
В изложението - договаряне са заявили участие над 30 фирми от следните браншове:
- проектиране, строителството и обзавеждането на туристическите обекти;
- почистващи препарати и консумативи;
- компютри и софтуерни решения, системи за сигурност;
- храни, напитки и опаковки;
- институции и организации, свързани с туризма.

Днес община Бургас ще предостави награда на един от посетителите на изложението - два ваучера за посещение на остров Света Анастасия - една от най-новите и атрактивни забележителности в региона на Бургас.
През двата дни на изложението-договаряне от 17 часа пред Експо център "Флора", можете да видите на живо, как готвят шеф Машков и шеф Радичев.

 За 11 март от 12.00 часа е насрочена презентация за запознаване на работодателите с предоставяните от Агенцията по заетостта услуги и финансирането за наемане на безработни лица, което могат да получат по ЗНЗ и Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси". Лектор ще е г-жа Пенка Кирилова - директор на дирекция „Регионална служба по заетостта" - Бургас.

Източник: www.cross.bg

 
map0700 17 770
Национална линия за доставка и сервиз