Новини
map0700 17 770
Национална линия за доставка и сервиз

Машината Rancilio Classe 11 - официалната кафе машина на финалите на Италианския бариста шампионат

2015-03-04

Събитието се проведе съвместно с Изложението Сигер - среща, посветена на представянето на новите тенденции и търговски формати в международния качествен кетъринг, които никой в търговията не може да си позволи да пропусне.
 
И така италианските топ баристи се предизвикаха един друг в неделя 18-ти и понеделник 19-ти януари 2015 г., за да се определи кой еспресо артист ще представя Италия на Световния бариста шампионат през 2015 г. Състезанието се състоя от направата на 4 еспресо кафета, 4 капучино и 4 персонализирани безалкохолни напитки с кафе. Направата на всичко това трябваше да отнеме не повече от 15 мин., а  напитките бяха сервирани на съдийската комисия, съставена от експертни кафе-дегустатори.
 
В стремежа си да постигнат най-високо качество на хармонична напитка, състезателите разчитаха и на подкрепата на професионалната машина Rancilio Classe 11.
 
Интерфейсът на Rancilio Classe 11 осигурява на всички баристи бърз и интуитивен режим на работа, докато  езикът й, базиран на икони, позволява на ползващия машината голяма оперативна опростеност и познаваемост.
 
Първокачествените материали и засиления фокус върху дизайна правят Classe 11 продукт с невероятен характер. Нейните стилистични решения са разработени, за да направят тази машина още по-ергономична както отвътре, така и отвън. Автентично технологично бижу за още по-ефективно изживяване.
 
Ето защо, Rancilio Group представи на Италианските еспресо артисти най-модерната технология, включена в новата високоефективна машина Classe 11, за да създадат печеливша комбинация между опит и креативност.
 
Източник : http://www.ranciliogroup.com
map0700 17 770
Национална линия за доставка и сервиз