Картонени чаши Coffee Time универсални, 166 мл

Картонени чаши Coffee Time универсални, 166 мл

Картонена чаша за кафе и топли напитки - 166 мл.

Универсален бранд Coffee Time

*Подходяща и за употреба във вендинг машини.


 

Спецификации
Опаковка 100бр.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio