Кафе дози Baristo Decaffeinato 150бр.

Кафе дози Baristo Decaffeinato 150бр.

Aроматен еспресо бленд, произведен по технология без химически реактиви.

Еднократна кафе доза от 7 гр.
*Посочената цена е за 150 бр. кафе дози

Спецификации
Опаковка 150 бр.
105,00лв.
 
Етикети: кафе, доза, еспресо
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio