Картонени чаши Baristo - 180 мл

Картонени чаши Baristo - 180 мл

Картонени чаши за кафе и топли напитки с бранд Baristo  - 180 мл.

Поръчки за картонени чаши се изпълняват след потвърждение на наличност и възможност за доставка! 
 

Спецификации
Опаковка 100 бр.
4,40лв.
 
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy