Сметана суха Baristo

Сметана суха Baristo

Суха сметана в кутия, 80 бр. пакетчета.

Пакетче - 2.5 гр.

Насладете се на кафето максимално със суха сметана Baristo за един невероятен вкус.

Спецификации
Опаковка 80 бр.
4,95лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio