Енко Вендинг добави в структурата си фабрика за кафе: EV Coffee Factory. виж повече
Бъркалки прозрачни 105 mm

Бъркалки прозрачни 105 mm

Прозрачни пластмасови бъркалки за вендинг автомати.

Спецификации
Опаковка 100 бр.
Размери 105 mm
 

Енко Вендинг добави в структурата си фабрика за кафе: EV Coffee Factory. виж повече
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio