Енко Вендинг е ексклузивен дистрибутор на:

 • Италиански автомати с търговска марка "Saeco"
 • Домашни кафе машини с италианската марка "Gaggia"
 • Кафе за вендинг автомати с търговска марка "Jacobs"
 • Кафе за дома, офиса, HoReKa и за вендинг автомати с търговска марка "Baristo"
 • Кафе за вендинг автомати с търговска марка "Este Vending"
 • Консумативи за автомати на немската фирма "Satro" (част от групата на Barry Callebaut)
 • Чаши на вендинг автомати с търговска марка "Aristea"
 • Монетни механизми с търговска марка "Coinco"
 • 6 Satro
 • 4 Gaggia
 • 3 Jacobs
 • 6 Saeco
 • 7 Este vending
 • 1 Baristo
 • 5 Rancilio