Baristo Specialty Coffee Selection 250 гр (Modezia, Yirgacheffe, Juncalito)

Baristo Specialty Coffee Selection 250 гр (Modezia, Yirgacheffe, Juncalito)

Вземете  3 броя кафе Baristo oт серията  Specialty Coffee Selection - Модеция, Играшев и Хуанкалито .  Специалната  лимитирана серия се  състои от изключително висококачествени сортове 100% Арабика продукти и включва  най-висок клас кафе на зърна.

50,00лв.
 
  • 5 Rancilio
  • 1 Baristo
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 6 Satro
  • 2 illy