Картонени чаши Baristo 250 мл

Картонени чаши Baristo 250 мл

Картонени чаши за кафе и топли напитки с бранд Baristo 250 мл.

Поръчки за картонени чаши се изпълняват след потвърждение на наличност и възможност за доставка! 
 

Спецификации
Опаковка 100 бр.
5,50лв.
 
  • 6 Satro
  • 4 Gaggia
  • 3 Jacobs
  • 6 Saeco
  • 7 Este vending
  • 1 Baristo
  • 5 Rancilio