Кафе на зърна Бариста еспресо

Кафе на зърна Бариста еспресо

Еспресо бленд с плътно тяло и каймак, наситен вкус и аромат.

 
Спецификации
Опаковка 1 кг
9,20лв.
 
  • 1 Baristo
  • 2 illy
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 5 Rancilio
  • 6 Saeco
  • 6 Satro
  • 7 Este vending