Разтворимо кафе Jacobs Gold

Разтворимо кафе Jacobs Gold

Разтворимо кафе на гранули, произведено от висококачествени сортове и специално пригодено за вендинг автомати.
*Посочената цена е за опаковка от 500 гр.
Цена за 1кг. – 60,00 лв.

 
Спецификации
Опаковка 500гр
26,00лв.
 
  • 1 Baristo
  • 2 illy
  • 3 Jacobs
  • 4 Gaggia
  • 5 Rancilio
  • 6 Saeco
  • 6 Satro
  • 7 Este vending